Reaktio

Reaktio sääntöjen rikkomisessaReaktio muodot sääntörikkomukset
ja maksua hinnat sekä tietoa saalisraportoinnin ja kalastaja tehtävät.


TÄRKEITÄ TIETOJA SAALISILMOITUSTEN:
Vuokralaiset jokien jotka myyvät kalastuslupia kautta Scanatura.no pääsevät lokin, tietoa kalastajien, jotka eivät toimita saalisilmoitus. Muista, että NULL SAALISTIEDOT myös on ilmoitettava.
Vuodesta kausi 2015, kaikki kalastajat, jotka eivät toimita saalisraportti kannetaan maksu sekä evätään osto kalastuslupien ensi kaudella. Ennen maksu / kieltäminen ostoon kalastuslupien toteutetaan kalastajien saadaksesi muistutus puutteesta raportoinnin yhdistyksen postitse tai tekstiviestillä.


Kalastajan velvollisuus:

 • Kalastajat ovat velvollisia perehtyä kartta kalastuksen ja suojavyöhykkeiden ja kalastus sääntöjä, ja seuraamaan tätä.
 • Kalastajat ovat yhteistyön velvollisuus ja velvollisuus osallistua valvonnassa ulosottomiehen ja jäsen / tukea jäsen.
 • Kun tarkastus on kalastajat laittaa ennen haastemies hyväksytty tunnistaminen yhdessä kalastuslisenssi, kalastus maksukortti, desinfikasjonsattest ja näytetään saalis. Kalastajat tulisi osoittaa varten ulosottomies kalastusvälineitä käytössä. Jäsen tai ulkojäsen Kvalsundin Urheilukalastus ry on oikeus tehdä tarkastuksia vastaan esittämistä niiden voimassa tunnistamisen ja voimassa jäsenkortti yhdistyksen.
 • Kalastuslupa, kalastus maksu, desinfiointi todistus, on suoritettava tulostaa paperille. Katselukortti netissä mobiltelf ja vastaavia, ei hyväksytä..

Kvalsund Urheilukalastus ry on maksu, karkottamiseen joen / vesi, menettämistä saalis, kalastusluvan takavarikointi ja arvostelu vastaus lomakkeita sääntörikkomukset.
Tässä muutamia:

 • Puuttuu saalis raportti: Fee NOK. 300, - pr. tapaus ja kielsi osto kalastuslupien ensi kaudella.
 • Rikkoo sääntöjä ostamiseen kalastuslupien: maksu NOK. 300, - ja esto edelleen osto kalastuslupien kautta scanatura.no koskee koko Kvalsundin vesistöjen loppukauden. Tämä pätee erityisesti ostaessaan Weekcard ja hieman karkeampi huijaaminen, ja jos unioni ei ole ilmoittanut kalastaja aikaan kuin vikoja ostot.
 • Rikkominen Kiintiön asetusten: maksu NOK. 1000 - pr. lohi yli kiintiön ja takavarikointi kaikki lohen. (Esim. Fish saanut 3 lohta kalastus päivä niin ovat kaikki takavarikoidaan, vaikka 2 kaloja ovat päivittäinen raja). Täällä se ei ole tehnyt mitään poikkeuksia.
 • Lohen kalastus on kielletty, esimerkiksi naaraslohi: maksu NOK. 1200, - pr. Lohi ja takavarikointi kaikki holaks ja karkottamiseen koko joen loput kalastuskauden.
 • Kalastus ilman kalastus maksu: maksu NOK. 1340, - sekä katsaus poikkeuksetta (viranomaismääräysten rikkomisesta).
 • Määräysten vastaisia ​​ajoneuvon käyttö: maksu NOK. 1340, -
 • Kalastus ilman vaaditaan desinfiointi todistus: Fee NOK. 3000, - sekä katsaus poikkeuksetta.
 • Kalastus ilman lupia tai ilman voimassa olevaa ajokorttia, maksu NOK. 4000, - takavarikointi saaliin, ja arvostelu poikkeuksetta.
 • Kalastus suojavyöhykkeillä: Korsjoki (kohteesta Korselvbrua Cross vesiputous) ja Neverfjordjoki (maasta Korselvbrua Ala Neverfjord Vesi). Maksu NOK. 4000, - ja takavarikointi metsästys- ja kalastuslupia, karkottamiseen joen / vesi loppukauden ja ensi kaudella, sekä arvostelu poikkeuksetta. (Viranomaismääräysten rikkomisesta).


Huom!
Reaktio maksu: kalastus ei voi jatkaa ennen kuin maksu on maksettu.
Reaktio karkotus: kalastus ei voi jatkaa vasta karkottaminen on päättynyt.
Peruuttaa lupia ei palauteta. Kalastajat joutua ostamaan uusia kortteja.
Kun loukkaukset 2 tai enemmän sääntöjä, suhdetta tarkistetaan.

Kun tarkistat jossa valvonta paljastaa rikkomuksia voi valvoa välittömästi kalastuskielto ja kalastajat eivät voi olla joen / vettä pyydysten ja kalastusvälineitä.
Vuoteen sääntörikkomukset, on raportin lähettäjä. Ennen reaktio on päättänyt kalastaja saa mahdollisuuden antaa kirjallinen selvitys suhteesta kuluessa 2 -two- päivää. Reaktio ilmoitettu kalastaja kirjallisesti kirjeitse tai sähköpostitse.
Mukaan ohjaajan FeFo tarvitsevat assosiaatiokertomus rikkomuksista julkisen päättäväisyyttä poliisille. Rikkoo määräyksiä kaikki vaikeusasteet Finnmarkin omaisuus (FeFo). FeFo lähetetään kopio arvioita.

Tämä on nykyinen sääntely kaudelle 2021 (mukaan lukien), joka koskee sääntöjen rikkomiseen liittyviä reaktiomuotoja.
Uusi päivitetty ja selkeämpi sääntökokonaisuus on valmis kaudesta 2022 eteenpäin (Osa vuoden 2021 työsuunnitelmaa ja mainittu vuosikertomuksessa 2020, s. 3.7)